MVV Maastricht - FC Dordrecht

De de Eerste Divisie-wedstrijd tussen Dordrecht en MVV vrijdag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg in het De Geusselt. De doelpuntenmakers van MVV waren Essers en Van Bommel. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Van Bommel zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Koen Kostons, en MVV op voorsprong bracht. Essers diepte de voorsprong van MVV uit in de 78ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Dordrecht werd in de laatste minuten gemaakt door Samuele Longo, met een assist van Jari Schuurman. In de vijf laatste wedstrijden heeft MVV vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Dordrecht één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van MVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor Dordrecht de twaalfde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt MVV uit tegen Jong PSV. Deze ontmoeting vindt plaats op maandag 24 april om 20.00 uur. Dordrecht speelt vrijdag 21 april om 20.00 uur thuis tegen Jong AZ.