FC Dordrecht - Jong AZ

Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Jong AZ in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel viel in de tweede helft en werd gemaakt door El Azzouzi. Een goal werd gescoord bij de eindstreep met drie minuten te spelen, toen Anouar El Azzouzi scoorde om het 1–0 te maken voor Dordrecht. Dordrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong AZ één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Dordrecht dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong AZ de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Op 28 april om 20.00 uur speelt Dordrecht een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle in het MAC³PARK Stadion. Die dag speelt Jong AZ bij tegen MVV in het De Geusselt.