Jong AZ - De Graafschap

0 - 1
Expected goals0.9 - 1.5

De Graafschap heeft de uitwedstrijd tegen Jong AZ in de Eerste Divisie maandag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Büttner. Net voor de rust toen Alexander Büttner scoorde voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Het was de zesde wedstrijd op rij voor Jong AZ dat er niet gewonnen werd. In de vijf laatste wedstrijden heeft Jong AZ twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl De Graafschap drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Jong AZ dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van De Graafschap met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 7 april om 20.00 uur, speelt Jong AZ bij Almere City. De Graafschap speelt dan thuis tegen Heracles op Stadion De Vijverberg.