PEC Zwolle - FC Dordrecht

Dankzij een hattrick van Taha heeft PEC Zwolle in de Eerste Divisie Dordrecht verslagen met 4-0. Lennart Thy maakte ook een doelpunt voor de winnaars. Al vroeg in de wedstrijd nam PEC Zwolle een voorsprong, toen Lennart Thy scoorde na 7 minuten. Taha bracht in de 19de minuut PEC Zwolle op 2-0, op aangeven van Dean Huiberts. Zes minuten later bouwde PEC Zwolle de voorsprong uit naar 3-0 toen Taha nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Thy. De thuisploeg vond het doel wederom, via Taha in de 46ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0. Zo werd de hattrick voltooid. In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dordrecht twee overwinningen en drie nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt PEC Zwolle op maandag 8 mei om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Jong PSV. Dordrecht ontvangt vrijdag 5 mei om 20.00 uur Heracles.