Ook in Zwolle gaat het mis: duel gestaakt na beker op het veld

Reacties

Ook het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen PEC Zwolle en FC Dordrecht is vrijdagavond tijdelijk stilgelegd. Arbiter Martin Pérez stuurde de spelers naar de kant nadat er een beker op het veld werd gegooid.

Ook in Zwolle gaat het mis: duel gestaakt na beker op het veld
© ESPN
PEC Zwolle
PEC Zwolle
4 - 0
FC Dordrecht
FC Dordrecht

PEC was vroeg op voorsprong gekomen dankzij een rake penalty van topscorer Lennart Thy, maar halverwege de eerste helft volgde een hinderlijke onderbreking. Bij een hoekschop voor FC Dordrecht werd er vanuit het thuisvak een plastic beker het veld op gegooid.

Scheidsrechter Pérez voerde vervolgens de nieuwe KNVB-reglementen uit: hij stuurde iedereen naar binnen voor een tijdelijke staking. Na acht minuten werd de wedstrijd weer hervat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook bij MVV Maastricht - Jong AZ staakte de arbiter het duel. Nadat doelpuntenmaker Finn Stam bier over zich heen had gekregen, werden beide teams naar de kleedkamer gestuurd. Tien later werd de wedstrijd in De Geusselt hervat.   

'Als de biergooiers beloond worden, heeft de KNVB een nieuw probleem'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.