Heracles Almelo - Jong PSV

Heracles heeft vrijdag het thuisduel met Jong PSV gewonnen. De wedstrijd in de Eerste Divisie eindigde in 3-0. Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Ismail Azzaoui scoorde in de 19de minuut, met een assist van Samuel Armenteros. Heracles kwam op 2-0 toen Azzaoui nog een keer scoorde in de 34ste minuut. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Marco Rente, met een assist van Marko Vejinovic, in de 89ste minuut. Heracles heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen. Jong PSV heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. Heracles heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Heracles op vrijdag 5 mei om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Dordrecht. Jong PSV ontvangt maandag 8 mei om 20.00 uur PEC Zwolle.