Extase en tranen bij promotiefeest Heracles: 'Deze is ook voor jou, Minie'

Reacties

Heracles Almelo keert terug naar de Eredivisie. De promotie werd na de 3-0 zege op Jong PSV massaal gevierd in Erve Asito. Middenvelder Thomas Bruns had achteraf ook mooie woorden voor de kantinejuffrouw van de club.

Extase en tranen bij promotiefeest Heracles: 'Deze is ook voor jou, Minie'
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
3 - 0
Jong PSV
Jong PSV

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los op Erve Asito. Honderden supporters kwamen het veld op om samen met de spelers de promotie te vieren, zoals ze samen een klein jaar geleden ook de degradatie verwerkten.

© Pro Shots

Bruns was één van de spelers die door de fans op de schouders werden genomen. De 31-jarige middenvelder verscheen daarna voor de camera van ESPN: 'Het was een seizoen met ups en downs. We hebben ook een moeilijke periode gehad, maar de ommekeer is het uitduel met MVV geweest', verwees hij naar de 0-2 zege op 13 februari in Maastricht.

© Pro Shots

'Daarvoor hebben we met elkaar gezeten als groep, zonder staf. Toen hebben we elkaar goed verteld wat we ervan vonden. Iedereen heeft toen de neuzen weer de goede kant op gezet en toen hebben we dit gehaald', zei Bruns. 'Ik denk dat iedereen binnen Heracles ontzettend trots mag zijn op zichzelf.'

Tot slot wilde Bruns nog iets kwijt: 'Ik heb nog één ding: deze is ook speciaal voor Minie, die heeft ons altijd geholpen bij het eten klaarmaken, maar nu is ze heel ziek. Dus deze is ook voor haar', sloot de middenvelder met tranen in zijn ogen af.

Komende week in de Voetbal International en op VI PRO een groot themablok over de promotie van Heracles Almelo naar de Eredivisie.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2022/2023

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Heracles Almelo
38
27
4
7
103-42
+61
85
2
PEC Zwolle
38
27
4
7
99-43
+56
85
3
Almere City FC
38
21
7
10
58-41
+17
70
4
Willem II
38
19
11
8
68-40
+28
68
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.