Jong PSV - MVV Maastricht

MVV heeft de uitwedstrijd tegen Jong PSV in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Van Bommel maakte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 71ste minuut voordat Ruben van Bommel MVV op voorsprong bracht, op aangeven van Orhan Dzepar. Met deze zege heeft MVV nu vier overwinningen op rij geboekt. Jong PSV heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl MVV vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Jong PSV dit seizoen. Dit was ook de elfde overwinning van MVV met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Jong PSV uit tegen Heracles op vrijdag 28 april om 20.00 uur in het Erve Asito. MVV speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong AZ in het De Geusselt.