MVV Maastricht - Telstar

De Eerste Divisie-wedstrijd tussen MVV en Telstar eindigde in 2-1. Thuisteam MVV heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 2-0. Ondanks een sterke come back van Telstar is het MVV die het duel bepaalt. MVV kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Jarne Steuckers scoorde na 12 minuten, op aangeven van Koen Kostons. Ruben van Bommel bracht in de 20ste minuut MVV op 2-0, met een assist van Kostons. Glynor Plet verkleinde de achterstand van Telstar met een assist van Christos Giousis, in de 80ste minuut. Maar Telstar was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Telstar twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de twaalfde overwinning met één doelpunt verschil van MVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor Telstar de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt MVV uit tegen Almere City op vrijdag 19 mei om 20.00 uur in het Yanmar Stadion. Telstar speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen NAC Breda in het BUKO Stadion.