MVV Maastricht - Jong AZ

De eerste helft is vrijdag zonder doelpunten gebleven in de Eerste Divisie-wedstrijd tussen MVV en Jong AZ, maar in de tweede helft nam AZ II de controle over het duel en won uiteindelijk met 3-1. MVV kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. In de 66ste minuut werd Rein Van Helden van MVV van het veld gestuurd met een rode kaart. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Yusuf Barasi scoorde en zo Jong AZ op voorsprong bracht. Met nog acht minuten op de klok maakte Dailon Livramento gelijk voor MVV. Met nog nog zeven minuten te spelen scoorde Finn Stam en kwam op voorsprong voor Jong AZ, op aangeven van Jurre van Aken. De uiteindelijke 3-1 voor Jong AZ werd gemaakt door Ernest Poku, met een assist van Iman Griffith. MVV heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald één keer verloren, terwijl Jong AZ twee overwinningen en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt MVV op vrijdag 5 mei om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen De Graafschap. Jong AZ neemt het maandag 8 mei om 20.00 uur thuis op tegen TOP Oss.