MVV mist sterspeler in play-offs en is boos op Koeman junior

Reacties

MVV Maastricht moet het in de play-offs om promotie/degradatie stellen zonder Koen Kostons. De 23-jarige aanvaller heeft in de wedstrijd tegen Telstar een sleutelbeenbreuk opgelopen. MVV wijst daarbij met een beschuldigende vinger naar keeper Ronald Koeman junior.

MVV mist sterspeler in play-offs en is boos op Koeman junior
© Pro Shots
MVV Maastricht
MVV Maastricht
2 - 1
Telstar
Telstar

Kostons is dit seizoen een van de belangrijkste spelers van MVV. Hij scoorde negen keer en leverde liefst twintig assists in de Keuken Kampioen Divisie, waar de Limburgers een kleine portemonnee verrassend op de vijfde plek staan. Dat Kostons er in de play-offs niet bij is, is een aderlating voor MVV.

De Limburgse club laat zich op de eigen website bijzonder kritisch uit over Koeman junior, die vrijdag als keeper van Telstar Kostons de blessure bezorgde door nogal roekeloos uit zijn doel te komen. MVV noemt het een 'schandalige overtreding'.

'Scheidsrechter Nagtegaal schatte overigens het keiharde inkomen op de doorgebroken Kostons totaal verkeerd in', schrijft MVV, dat ook verbaasd is over het feit dat Koeman junior geen kaart kreeg voor de overtreding. 'Ook op het vervolgens tot de negentigste minuut provocerende gedrag van de doelman richting de Angel Side greep de referee niet in.'

Eerder dit seizoen sprak VI met Koen Kostons, die afgelopen zomer terugkeerde in Maastricht na een kort avontuur in Zweden:

Bekijk hier al onze video's
Meer MVV Maastricht
Meer over MVV Maastricht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.