Sparta Rotterdam - SC Heerenveen

In de Eredivisie-wedstrijd van zaterdag tussen Sparta Rotterdam en Heerenveen, heeft Sparta al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 4-0 zege. Sparta Rotterdam nam de leiding in de 39ste minuut via Michael Pinto, op aangeven van Koki Saito. Direct na de rust vergrootte Younes Namli de voorsprong van Sparta Rotterdam. Shurandy Sambo vergrootte in de 68ste minuut de voorsprong voor Sparta Rotterdam. Sparta Rotterdam vergrootte de voorsprong verder, toen Vito van Crooij scoorde, met een assist van Joshua Kitolano, in de 77ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 4-0. In de vijf laatste wedstrijden heeft Sparta Rotterdam vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Heerenveen twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Sparta Rotterdam heeft 52 punten en staat op de vijfde plaats, terwijl Heerenveen met 38 punten de negende plaats inneemt. De volgende speeldag speelt Sparta Rotterdam op zondag 23 april om 12.15 uur in een uitwedstrijd tegen Twente. Heerenveen ontvangt zaterdag 22 april om 18.45 uur FC Emmen.