NEC - FC Twente

Twente heeft de uitwedstrijd tegen NEC in de Eredivisie zaterdag met 2-0 gewonnen. Limnios en Virgil Misidjan zorgden beiden voor een doelpunt.

Voor NEC werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Na een overtreding in de 58ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Ali Akman van NEC met rood van het veld.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot Misidjan scoorde, met een assist van Ramiz Zerrouki, en zo Twente op voorsprong bracht.

Limnios bouwde de marge verder uit in de 75ste minuut met een assist van Misidjan.

Dit resultaat was voor Twente de zevende ongeslagen wedstrijd op rij.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NEC één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Twente vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

Met 35 punten staat NEC op de tiende plaats, terwijl Twente met 58 punten op de vierde plek staat.

In de volgende wedstrijd speelt NEC op zaterdag 23 april om 16.30 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Ajax. Twente ontvangt vrijdag 22 april om 20.00 uur Sparta Rotterdam.