Vitesse - NEC

Vitesse heeft zondag een 4-1 winst geboekt in de thuiswedstrijd tegen NEC in de Eredivisie.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Mikkel Duelund zich gelden toen hij scoorde en NEC op voorsprong bracht.

Danilho Doekhi maakte in de 54ste minuut gelijk voor Vitesse.

Oroz passeerde twee minuten later de doelman, met een assist van Eli Dasa, en nam een voorsprong voor Vitesse.

In de 80ste minuut deed Oroz de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Vitesse.

De uiteindelijke 4-1 voor Vitesse werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Thomas Buitink.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vitesse één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl NEC één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Vitesse heeft 40 punten en staat op de zesde plaats, terwijl NEC met 31 punten de negende plek inneemt.

In de volgende wedstrijd speelt Vitesse op zondag 13 maart om 14.30 uur in een uitwedstrijd tegen Heracles. NEC ontvangt zondag 6 maart om 16.45 uur AZ.