NEC heeft goed nieuws voor supporters FC Twente en Ajax

Reacties

Het uitvak van NEC is weer veilig. Dat betekent dat de Nijmeegse club voor het eerst sinds 17 oktober weer supporters van de bezoekende club mag ontvangen. Die van FC Twente zijn komende zaterdag de eerste. De Tukkers nemen 420 supporters mee.

NEC heeft goed nieuws voor supporters FC Twente en Ajax
N.E.C.
N.E.C.
0 - 2
FC Twente
FC Twente

De stadionsoap bij NEC begon op 17 oktober toen na de Gelderse derby tegen Vitesse, die met 0-1 werd verloren, een deel van het uitvak instortte. Een groep Arnhemse fans stond dicht op elkaar en sprong tegelijkertijd, waarna het onderste deel van de tribune het begaf. NEC werkte vervolgens aan het verstevigen van alle tribunes.

De Nijmeegse club mocht eerder alweer de eigen fans ontvangen nadat het Goffertstadion weer veilig was verklaard, maar het uitvak bleef leeg. Daarvoor wachtte NEC nog op een hekwerk dat moet voorkomen dat uitsupporters bij het ingestorte tribunedeel kunnen komen. De club denkt nog na over een permanente oplossing voor het uitvak.

Het betekent niet alleen goed nieuws voor supporters van Twente, maar ook voor die van Ajax, Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard. Zij komen dit seizoen namelijk nog op bezoek in Nijmegen. Na Twente is Ajax op 23 april de eerste.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.