Domper voor RKC-fans: uitvak in De Goffert blijft leeg

Reacties

Voetbalsupporters kregen dinsdag goed nieuws toen bekend werd dat de stadions in Nederland weer volledig open mogen. Fans van RKC Waalwijk moeten echter nog wachten tot ze hun club kunnen aanmoedigen. Op bezoek bij NEC blijft het uitvak komende zaterdag leeg.

Domper voor RKC-fans: uitvak in De Goffert blijft leeg
© Voetbal International
N.E.C.
N.E.C.
1 - 1
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Het Goffertstadion in Nijmegen is weer veilig verklaard, maar dat geldt niet voor het uitvak. Daar stortte in oktober een deel van in na de derby tegen Vitesse. NEC werkte hard aan het herstel, maar het ingestorte deel van het uitvak is nog niet gerepareerd.

De lokale driehoek in Nijmegen besloot daarop dat het uitvak nog niet veilig genoeg is om supporters te kunnen ontvangen. NEC hoopt snel voor een oplossing te zorgen, waardoor er voor de rest van het seizoen alsnog uitpubliek bij wedstrijden in Nijmegen kan zijn. De rest van het stadion mag wel gevuld worden.

RKC spreekt op de eigen website van een domper. 'RKC Waalwijk vindt het jammer dat bij de volledige terugkeer van supporters in de stadions geen uitpubliek bij deze wedstrijd mogelijk is, maar steunt tegelijkertijd het besluit dat veiligheid boven alles gaat.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.