FC Twente - SC Cambuur

Twente heeft de thuiswedstrijd tegen Cambuur in de Eredivisie zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Pröpper.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Robin Pröpper scoorde, met een assist van Ricky van Wolfswinkel, en zo de 1–0 voor Twente vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

Twente heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Cambuur één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Twente dit seizoen. De nederlaag was ook voor Cambuur de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

Twente staat nu op de vijfde plaats met 48 punten, terwijl Cambuur op de achtste positie staat met 33 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Twente op zondag 13 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen AZ. Cambuur ontvangt vrijdag 11 maart om 20.00 uur Ajax.