RKC Waalwijk - FC Twente

De de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Twente vrijdag eindigde met een 1-2 zege voor de uitploeg in het Mandemakers Stadion. De doelpuntenmakers van Twente waren Limnios en Van Wolfswinkel. Het bezoekende team startte goed en nam in de 23ste minuut de leiding na een doelpunt van Van Wolfswinkel, met een assist van Virgil Misidjan. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Jens Odgaard maakte gelijk voor RKC Waalwijk in de 74ste minuut met een assist van Alexander Büttner. Het beslissende doelpunt voor Twente werd in de 90ste minuut gemaakt door Limnios, met een assist van Julio Pleguezuelo. Het was de vierde wedstrijd op rij voor RKC Waalwijk dat er niet gewonnen werd. In de vijf laatste wedstrijden heeft RKC Waalwijk één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Twente drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van RKC Waalwijk dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Twente met één doelpunt verschil. In de huidige stand heeft RKC Waalwijk 23 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Twente met 45 punten op de vijfde positie staat. Op zondag 6 maart start om 16.45 uur een uitwedstrijd voor RKC Waalwijk tegen Ajax in het Johan Cruijff Arena. Twente speelt op dezelfde dag om 14.30 uur thuis tegen Cambuur in De Grolsch Veste.