RKC Waalwijk tegen Twente weer in traditioneel carnavalsshirt

Reacties

RKC Waalwijk lanceert opnieuw een speciaal carnavalstenue. Het is voor het derde achtereenvolgende jaar dat de Brabanders het carnavalsweekend op vrijdagavond inluiden in een speciaal (kleurrijk) shirt. Vrijdagavond ontvangt RKC Waalwijk FC Twente.

RKC Waalwijk tegen Twente weer in traditioneel carnavalsshirt

Het verlossende woord dat deze week kwam dat er carnaval gevierd mocht worden, werd in Schoenlappersland, zoals Waalwijk tijdens carnaval heet, met gejuich ontvangen. Het carnavalstenue – dat vandaag gepresenteerd werd om elf over elf – bevat de kleuren geel, blauw en rood. Die kleuren verwijzen naar Schoenlappersland tijdens carnaval. Op de achterkant van het shirt is een afbeelding te zien van ‘Three Little Beers’ (verwijzend naar The Three Little Birds op het Ajax-shirt), omdat met carnaval in Brabant geproost wordt op het leven. In de kraag staat de slogan van dit jaar: We Zullen Altijd Blijven Vieren, verwijzend naar de achter ons liggende carnavalloze periode vanwege corona. Een belangrijk detail op het shirt is het speciale logo, waarop drie leeuwen eindelijk weer met elkaar de polonaise lopen.

Om de meest trouwe RKC-supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun in de afgelopen periode krijgen seizoenkaarthouders voorrang om het tenue aan te schaffen. Aanstaande maandag – uiteraard om elf over elf – wordt gestart met de publieke verkoop indien er nog tenues beschikbaar zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.