Feyenoord - SC Cambuur

Feyenoord en Cambuur hebben het zondag in het Stadion Feijenoord tegen elkaar op genomen. Feyenoord begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen in de Eredivisie. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 3-1.

Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Tom Boere scoorde in de 17de minuut, op aangeven van Erik Schouten.

Luis Sinisterra bracht in de 24ste minuut Feyenoord op gelijke hoogte, met een assist van Orkun Kökcü.

De thuisploeg nam de leiding net voor het rustsignaal toen Kökcü scoorde, met een assist van Fredrik Aursnes. Direct na de rust vergrootte Alireza Jahanbakhsh de voorsprong van Feyenoord.

Het was de zevende wedstrijd achter elkaar voor Cambuur dat er niet gewonnen werd.

Feyenoord heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Cambuur twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

Feyenoord staat na deze wedstrijd met 51 punten op de derde positie, terwijl Cambuur op de negende positie staat met 30 punten.

De volgende speeldag speelt Feyenoord uit tegen AZ. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 27 februari om 12.15 uur. Cambuur speelt zaterdag 26 februari om 21.00 uur thuis tegen Fortuna Sittard.