'United gaat strijd aan met Chelsea in zoektocht naar spits'

Reacties

Manchester United is in de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen bij Pierre-Emerick Aubameyang. De 33-jarige aanvaller van Barcelona leek al op weg naar Chelsea, maar er zou een kink in de kabel gekomen zijn.

'United gaat strijd aan met Chelsea in zoektocht naar spits'
© Pro Shots

Chelsea had begin deze week volgens diverse media al een akkoord bereikt met Barcelona over een transfer van Aubameyang, maar volgens The Sun komt de voormalig spits van Arsenal er zelf niet uit met The Blues. Eigenaar Todd Boehly zou het niet zien zitten om de Gabonese spits gezien zijn leeftijd een tweejarig contract aan te bieden.

United kan daar nu mogelijk van profiteren. Volgens Sky Sport Italia is de club van manager Erik ten Hag van plan een bod uit te brengen op Aubameyang. The Red Devils zijn al de hele zomer op zoek naar een spits, maar tot nu toe nog zonder succes. Zo tekende Darwin Núñez voor Liverpool. Zelfs Marko Arnautovic was bij gebrek aan alternatieven even in beeld.

VI ZSM: 'Antony kopje van 100 miljoen waar je niet uit kan drinken'

In Spanje is al geopperd dat Memphis Depay in de laatste dagen van de transfermarkt mogelijk terugkeert op Old Trafford, maar mogelijk is het dus Aubameyang die de overstap van Barcelona naar Manchester maakt. De voormalig spits van Borussia Dortmund kwam een half jaar geleden nog transfervrij over van Arsenal.

Het nieuws over Aubameyang komt na een week waarin de toekomst van Cristiano Ronaldo weer onderwerp van gesprek was. De Portugese vedette zou zijn aangeboden bij Napoli. Ten Hag liet zaterdagavond weten dat hij wil dat Ronaldo blijft. Ook zei de trainer dat hij met Ronaldo, Anthony Martial en Marcus Rashford in principe genoeg opties heeft voor de spitspositie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer P. Aubameyang
Meer over P. Aubameyang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.