United-interesse is serieus: zaakwaarnemer Arnautovic bevestigt bod

Reacties

De belangstelling van Manchester United voor Marko Arnautovic lijkt meer dan een loos gerucht te zijn. De zaakwaarnemer van de Oostenrijker bevestigt dat er een bod is binnengekomen.

United-interesse is serieus: zaakwaarnemer Arnautovic bevestigt bod
© Pro Shots

Eerder deze zondag bracht The Athletic naar buiten dat United werk wilde maken van de komt van Arnautovic, die tegenwoordig bij Bologna onder contract staat. De Engelsen zouden acht miljoen euro plus één à twee miljoen aan mogelijke bonussen overhebben voor de voormalig speler van FC Twente. Arnautovic heeft in Italië nog een contract voor twee seizoenen.

Het Oostenrijkse Kurier nam contact op met de zaakwaarnemer van Arnautovic, die tevens de broer van de aanvaller is. 'Het klopt dat er een bod van een belangrijke club is binnengekomen', zei Danijel Arnautovic. 'Ik ben in contact met Bologna en we kijken of er iets te regelen valt.'

Arnautovic, die in Engeland eerder al voor Stoke City en West Ham United uitkwam, is een oude bekende van manager Erik ten Hag. De twee leerden elkaar kennen bij FC Twente. Vorig seizoen was Arnautovic in het shirt van Bologna goed voor vijftien goals in 34 officiële wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.