FA Cup-finale krijgt arbiter aan wie Ten Hag slechte herinneringen heeft

Reacties

Andy Madley is aangesteld als scheidsrechter voor de FA Cup-finale tussen Manchester United en Manchester City, op zaterdag 25 mei op Wembley. Enkele maanden geleden floot Madley ook de Manchester Derby in de competitie, en United-manager Erik ten Hag was toen niet over hem te spreken.

FA Cup-finale krijgt arbiter aan wie Ten Hag slechte herinneringen heeft
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 2
Manchester United
Manchester United

Ten Hag zag zijn ploeg in het Etihad Stadium met 3-1 verliezen, en had na afloop nog wel het nodige aan te merken op Madley. 'De beslissende momenten waren niet in ons voordeel. Marcus Rashford zei tegen me dat hij geraakt werd. Dat is een beslissend moment in de wedstrijd, want City scoorde uit de counter. En dan was er nog het moment van de roekeloze actie van de doelman tegen Alejandro Garnacho. We waren echt dicht bij een resultaat hier', mopperde Ten Hag toen na afloop in de Daily Mirror.

De coach protesteerde ook tijdens de wedstrijd, wat hem op een gele kaart kwam te staan. Ten Hag heeft behalve die derby nog vier keer met Madley te maken gehad. Drie thuiswedstrijden die gewonnen gingen, maar daar staat vermoedelijk de pijnlijkste dag van Ten Hag in Engelse dienst tegenover. De in Huddersfield geboren leidsman was ook aangesteld op de dag dat Man Utd op Anfield met liefst 7-0 werd gesloopt door Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer FA Cup
Meer over FA Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.