'Union Berlin stunt met komst Isco en moet nog vrezen voor vertrek Becker'

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat 1. FC Union Berlin op de slotdag van de transfermarkt nog voor een stunt gaat zorgen. Isco is maandagavond in Duitsland gearriveerd om zijn overstap naar de tegenstander van Ajax in de Europa League af te ronden.

'Union Berlin stunt met komst Isco en moet nog vrezen voor vertrek Becker'
© Pro Shots

Isco is transfervrij nadat zijn contract bij Sevilla een half jaar na zijn komst alweer is ontbonden. Volgens Kicker en Sky Deutschland vervolgt de dertigjarige spelmaker zijn loopbaan nu in de Bundesliga. Als Isco dinsdag door de medische keuring komt, tekent hij bij Union Berlin een contract tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen.

Het zou een stunt van jewelste zijn voor de club die in de tussenronde van de Europa League tegenover Ajax staat. Isco speelde jarenlang voor Real Madrid en werd in het verleden in verband gebracht met clubs uit de Premier League en Juventus. Maar hij lijkt dus ploeggenoot te gaan worden van Sheraldo Becker en Danilho Doekhi.

Het is wel de vraag in hoeverre Isco meteen een rol van betekenis kan spelen bij de huidige nummer twee van de Bundesliga. Zijn laatste optreden voor Sevilla dateert van voor het WK, toen hij een helft meedeed in het competitieduel met Real Sociedad. In totaal kwam de 38-voudig international van Spanje negentien keer in actie voor de Europa League-opponent van PSV.

Becker
Volgens Sky Deutschland staat er mogelijk nog meer te gebeuren op transfergebied bij Union Berlin. Becker zou in de belangstelling staan van Everton, dat op zoek is naar een vervanger voor de naar Newcastle United vertrokken Anthony Gordon. Het valt niet uit te sluiten dat de hekkensluiter van de Premier League dinsdag doorpakt met een bod.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Union Berlin
Meer over Union Berlin
Meer Isco
Meer over Isco
Meer S. Becker
Meer over S. Becker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.