Sevilla bevestigt: contract Isco per direct ontbonden

Reacties

Het huwelijk tussen Isco en Sevilla heeft nog geen vijf maanden standgehouden. De club meldt dat het contract van de dertigjarige middenvelder per direct is ontbonden.

Sevilla bevestigt: contract Isco per direct ontbonden
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
3 - 0
PSV
PSV

De voormalige Golden Boy streek afgelopen zomer transfervrij neer in Andalusië om een tweejarig contract te tekenen. Toen werd Isco nog met gejuich onthaald bij de huidige nummer achttien van La Liga. Het ontslag van trainer Julen Lopetegui en een ruzie met technisch directeur Monchi zouden hebben geleid tot de breuk van een toch al niet al te gelukkige samenwerking. In negentien duels gaf Isco drie assists en vond hij eenmaal het net.

Isco, die van 2013 tot 2022 voor Real Madrid uitkwam, zou nu mogelijk voor een avontuur in de Premier League staan. Daar tekende Lopetegui vorige maand als manager van Wolverhampton Wanderers. Ook andere buitenlandse clubs zouden lonken, maar namen worden verder niet genoemd.

Sevilla is in de Europa League de eerstvolgende tegenstander van PSV. Op 16 februari vindt de eerste ontmoeting plaats in het Ramón Sánchez Pizjuán-stadion. Een week later is de return in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.