Becker staat open voor terugkeer naar zijn geboortestad

Reacties

Zijn overstap naar Real Sociedad bevalt Sheraldo Becker (29) goed, een terugkeer bij zijn voormalige werkgever Ajax sluit de snelle buitenspeler echter niet uit. Becker komt uit de jeugd van de Amsterdammers en speelde ook voor Jong Ajax.

Becker staat open voor terugkeer naar zijn geboortestad
© Pro Shots

'Voor mijn gevoel zit ik er al een hele tijd', zei Becker tegen ESPN over zijn nieuwe club Real Sociedad. 'Ik ben enorm goed ontvangen door de jongens.' Becker maakte tijdens de winterse transferperiode de overstap van Union Berlin naar Baskenland. 'Maar na vier en een half jaar was ik klaar voor een nieuwe stap en had ik ook veel keuzes. Ik heb uiteindelijk met mijn hart gekozen voor Sociedad.'

In het verleden speelde de international van Suriname voor ADO Den Haag, PEC Zwolle en dus Ajax. 'Ze kunnen altijd bellen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren', reageerde Becker toen hem werd gevraagd naar een eventuele terugkeer naar zijn geboortestad. 'Alex (Kroes, red.) zal zijn werk goed doen, het is een goede vent', aldus Becker over de nieuwe algemeen directeur van Ajax. 

Becker speelde tot dusver negen wedstrijden voor Real Sociedad en maakte daarin één doelpunt.

Spelersprofiel

S. Becker


Geboortedatum:
9 februari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Suriname
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Real Sociedad
Nationaal team:
Suriname
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.