Luis Enrique geeft uitsluitsel over Mbappé voor Champions League-duel

Reacties

Paris Saint-Germain kan in het Champions League-duel met Real Sociedad woensdag gewoon beschikken over sterspeler Kylian Mbappé. De Fransman werd afgelopen weekend op de bank gehouden, maar is fit genoeg om te starten. Bij Sociedad ontbreekt de Nederlander Sheraldo Becker.

Luis Enrique geeft uitsluitsel over Mbappé voor Champions League-duel
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Real Sociedad
Real Sociedad

Volgens PSG-trainer Luis Enrique had Mbappé afgelopen zaterdag tegen Lille ook al minuten kunnen maken. 'Het was het risicio niet waard in die wedstrijd. Als je een speler hebt met de klasse van Kylian, dan weet je dat het team beter is wanneer hij speelt', vertelde hij op de persconferentie.

Ook middenvelder Fabian Ruiz bevestigde de terugkeer van Mbappé. 'Hij had inderdaad wat last, maar gisteren heeft hij gewoon getraind. Morgen is hij fit om te spelen, ik weet zeker dat hij een geweldige wedstrijd gaat hebben.' 

De ploeg van Luis Enrique is normaal gesproken de favoriet, maar de Spaanse coach waakt voor onderschatting. 'Sociedad is een team dat heel weinig tegentreffers heeft geincasseerd. Ze zetten agressief druk en spelen op een heel hoog niveau. Ze zijn een van de beste teams in de Champions League.'

Real Sociedad moet het in de achtste finale tegen PSG wel doen zonder zijn nieuwe aanwinst Sheraldo Becker. De Nederlander heeft problemen met zijn hamstring en zit niet bij de wedstrijdselectie. Becker kwam afgelopen winter over van het Duitse Union Berlin.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.