Ajax-opponent Sheraldo Becker duidelijk over Premier League-interesse

Reacties

Sheraldo Becker heeft gereageerd op de geruchten omtrent zijn persoon. De aanvaller van 1. FC Union Berlin kende een uitstekende eerste seizoenshelft en dat leek interesse te hebben aangewakkerd. De oud-Ajacied is zelf duidelijk over een mogelijke transfer.

Ajax-opponent Sheraldo Becker duidelijk over Premier League-interesse
© Pro Shots

Nottingham Forest zou interesse hebben getoond in de diensten van Becker. De Premier League-club zag in de pijlsnelle aanvaller een welkome aanvulling aan de spelersgroep in de strijd om lijfsbehoud. De Nederlander is echter nog gewoon in Berlijn actief en lijkt nergens naartoe te gaan.

'Ik heb een contract, ik blijf', vertelde Becker aan BILD. Al nuanceerde hij dat zelf ook snel weer. 'Je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren, maar mijn focus ligt op dit moment volledig op Union. En als ik blijf, zal ik voor de club ook alles geven. Iedere wedstrijd en iedere training.'

Toch zorgde de Engelse interesse voor veel berichten aan het adres van Becker. Ook voormalig ploeggenoot Taiwo Awoniyi, die afgelopen zomer dezelfde transfer maakte, liet wat horen. 'Veel vrienden stuurden me screenshots van de berichten. En natuurlijk heb ik Taiwo gesproken. Hij bekijkt ook het nieuws. We hadden het hier al gezellig samen, maar ik zei hem dat ik niets heb gehoord.'

Voorlopig lijkt de Surinaams international dus gewoon in Duitsland actief te blijven. En met Union treft hij in de Europa League oude werkgever Ajax. In februari wacht een tweeluik met de Amsterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.