Transfervrije status geeft EK extra dimensie voor Van Aanholt

Reacties

Patrick van Aanholt vertrekt deze zomer bij Crystal Palace. Dat meldt de BBC donderdagmiddag. Het betekent dat de dertigjarige linksback zich tijdens het EK in de kijker kan spelen van geïnteresseerde clubs.

Transfervrije status geeft EK extra dimensie voor Van Aanholt
© Pro Shots

Van Aanholt heeft een aflopend contract bij Palace en dat wordt volgens de BBC niet verlengd, omdat de Premier League-club nog in afwachting is van de komst van een nieuwe manager. De opvolger van Roy Hodgson, die onlangs afscheid nam en een punt zette achter zijn loopbaan als manager, is nog niet bekend.

En dus vertrekt Van Aanholt vierenhalf jaar nadat hij voor zo'n 15 miljoen euro overkwam van Sunderland. Volgens de BBC is er genoeg interesse voor de zestienvoudig international. Hij zou al een aanbieding van Galatasaray op zak hebben, ook clubs uit de Premier League, Italië en Spanje hebben belangstelling.

Dat Van Aanholt met Oranje uitkomt op het EK, is voor de voormalig speler van onder meer Chelsea en Vitesse een mooie kans zich te onderscheiden nu diverse clubs zijn verrichtingen volgen. Bondscoach Frank de Boer gaf hem enigsinzs verrassend een basisplaats in het eerste duel met Oekraïne.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Crystal Palace
Meer over Crystal Palace
Meer P. van Aanholt
Meer over P. van Aanholt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.