Kritiek op Salah na nieuwe uitglijder Liverpool: 'Hij is al een paar weken afwezig'

Reacties

Mohamed Salah is een van Liverpool-spelers die onder vuur ligt bij Engelse media na de nederlaag tegen Crystal Palace. De Egyptenaar kwam niet tot scoren en is volgens voormalig Liverpool-verdediger Jamie Carragher ver verwijderd van zijn topvorm.

Kritiek op Salah na nieuwe uitglijder Liverpool: 'Hij is al een paar weken afwezig'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Liverpool liet zich zondag op Anfield verrassen door Crystal Palace, waardoor Manchester City het heft in handen heeft genomen in de Premier League. Na een klein kwartier maakte Eberechi Eze de enige treffer van de middag in Liverpool. Het gat met koploper City is twee punten.

Liverpool-manager Jürgen Klopp schrok van het optreden van zijn formatie, maar Carragher en ook zijn voormalig Liverpool-teamgenoot Jamie Redknapp zagen The Reds nog wel de nodige kansen creëren. Het vizier stond alleen niet op scherp bij de thuisploeg.

Salah afwezig
Carragher richt zijn pijlen op Salah. 'Het voelt gewoon alsof hij niet aanwezig is bij Liverpool. En dit duurt nu al een paar weken', zei de oud-verdediger van Liverpool tegen Sky Sports. Salah keerde half maart na een blessureperiode terug bij Liverpool en scoorde daarna tegen Brighton & Hove Albion (2-1 overwinning) en Manchester United (2-2).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Redknapp zag dat het gelijkspel tegen United nog nadreunt bij Liverpool. 'De oorzaak van deze nederlaag ligt eigenlijk nog bij de wedstrijd tegen United. Toen is al de nodige de schade aangericht. Ze hadden met 6-2 moeten winnen tegen Crystal Palace. Liverpool liet alleen geen moment zien dat ze er daadwerkelijk van overtuigd waren dat ze zouden scoren.'

Salah kreeg bij de Daily Mail een 5 voor zijn optreden tegen Crystal Palace. 'The sparkle ontbreekt op dit moment bij hem', schrijft de krant. Ook invaller Cody Gakpo kreeg een 5, Virgil van Dijk verdiende een 6. Liverpool Echo beoordeelde Van Dijk met een 5, net als Salah. Van Dijk ontsnapte kort na de 0-1, na een ongelukkige uitglijder, aan een negatieve hoofdrol. Andy Robertson voorkwam net voor de doellijn een tweede tegengoal (zie onderstaande beelden).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voorsprong City
Voormalig Arsenal-speler en Sky Sports-analist Paul Merson denkt dat Liverpool scorend vermogen mist om City en Arsenal af te troeven in de titelstrijd. 'De afwerking was gewoon zo slecht vandaag. Ze hebben geen natuurlijke doelpuntenmakers als City. Daarom staat City aan kop in de Premier League', verklaarde de oud-international van Engeland.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
35
25
5
5
85-28
+57
80
2
Manchester City
34
24
7
3
82-32
+50
79
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
5
Tottenham Hotspur
33
18
6
9
67-52
+15
60
* Actueel tot en met 29 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.