PSV legt pechvogel Sambo langer vast

Reacties

Shurandy Sambo heeft zijn aflopende contract met PSV verlengd. De Eindhovenaren zijn een meerjarige verbintenis overeengekomen met de twintigjarige rechtsback.

PSV legt pechvogel Sambo langer vast
© Pro Shots

Vorig seizoen maakte Sambo zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. In de laatste speelronde mocht hij invallen tijdens het uitduel met FC Utrecht (1-1). Namens Jong PSV kwam de verdediger 44 keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie en daarin scoorde hij zes keer. Dit seizoen speelde de verdediger één wedstrijd namens de beloften. Op de eerste speeldag was Sambo aanvoerder tegen FC Dordrecht.

Daar bleef het bij, aangezien het niet veel later helemaal mis ging tijdens een training van de Eindhovenaren. Meteen al werd gevreesd voor een kruisbandkwetsuur. Vier jaar geleden stond hij door een zelfde blessure ook al lang aan de kant. Voor een gescheurde kruisband staat over het algemeen een hersteltijd van negen maanden, waardoor de verdediger de rest van het seizoen aan zich voorbij zag gaan.

Ondertussen had Sambo nog een contract tot medio 2022 met PSV, waardoor het onduidelijk was of de rechtsback nog in het shirt van de Eindhovenaren te zien zou zijn. De winnaar van de TOTO KNVB-beker besloot echter zijn aflopende verbintenis met twee jaar te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Sambo
Meer over Sambo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.