Te Kloese legt uit waarom Slot ondanks doorlopend contract vertrekt bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord laat Arne Slot definitief naar Liverpool vertrekken. Hoewel ze de succescoach liever niet hadden laten gaan, was hij ondanks een doorlopend contract niet houdbaar, legt Dennis te Kloese uit.

Te Kloese legt uit waarom Slot ondanks doorlopend contract vertrekt bij Feyenoord
© Pro Shots

In het persbericht van het vertrek van Slot licht de algemeen directeur het al langer bekende nieuws toe vanuit Feyenoords perspectief. 'Als Feyenoord laat je niet graag een trainer gaan die zoveel voor de club heeft betekend als Arne', stelt hij.

'Tegelijkertijd begrijpen we natuurlijk heel goed dat werken bij een club als Liverpool voor hem een bijzondere en unieke kans is. Met dat in ons achterhoofd zijn we het gesprek aangegaan om te kijken of we er samen uit zouden komen, en dat is uiteindelijk gelukt', zei Te Kloese.

Feyenoord krijgt een miljoenenbedrag voor de oefenmeester om het tot 2026 lopende contract af te kopen. De Rotterdammers zijn trots op de periode van Slot. Te Kloese: 'Onder zijn leiding en met een groep hele goede mensen om hem heen hebben spelers zich uitstekend ontwikkeld, is het publiek vermaakt met mooi voetbal en, zeker niet onbelangrijk, zijn prachtige resultaten behaald.'

Poll (gesloten) Gaat Slot slagen in Liverpool?
  • 84% Ja (2.881 stemmen)
  • 13% Nee (448 stemmen)
  • 3% Anders, namelijk... (88 stemmen)

Spelersprofiel

A. Slot


Geboortedatum:
17 september 1978
Leeftijd:
45
Geboorteplaats:
Bergentheim
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Liverpool
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer A. Slot
Meer over A. Slot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.