Persoonlijk drama voor PSV'er Sambo: seizoen voorbij door knieblessure

Reacties

De vrees van Shurandy Sambo is werkelijkheid geworden. De negentienjarige rechtsback heeft een kruisbandblessure opgelopen en mist daardoor hoogstwaarschijnlijk het hele seizoen.

Persoonlijk drama voor PSV'er Sambo: seizoen voorbij door knieblessure
© Pro Shots

Het ging voor Sambo mis tijdens de training en meteen al werd gevreesd voor een kruisbandkwetsuur. Drie jaar geleden stond hij door een zelfde blessure ook al lang aan de kant. Voor een gescheurde kruisband staat over het algemeen een hersteltijd van negen maanden, waardoor de verdediger zich al kan richten op het komende seizoen.

Sambo heeft nog een contract tot medio 2022 met PSV, maar onduidelijk is het of de rechtsback nog in het shirt van de Eindhovenaren te zien zal zijn. SC Cambuur wilde hem deze maand al inlijven, zo vertelde trainer Henk de Jong zondagmiddag. 'Met die jongen van PSV was het in principe klaar, maar helaas is hij zwaar geblesseerd geraakt.'

Vorig seizoen maakte Sambo zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. In de laatste speelronde mocht hij invallen tijdens het uitduel met FC Utrecht (1-1). Namens Jong PSV kwam de verdediger 44 keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie en daarin scoorde hij zes keer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Sambo
Meer over Sambo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.