Dit is het bedrag dat Feyenoord definitief ontvangt voor Slot

Reacties

Arne Slot (45) komt met zijn overgang naar Liverpool de toptien duurste trainers ooit binnen. Feyenoord ontvangt een bedrag van negen miljoen euro en slechts vijf trainers ooit gingen voor een hoger bedrag weg.

Dit is het bedrag dat Feyenoord definitief ontvangt voor Slot
© Pro Shots

Feyenoord spreekt in het persbericht van 'een niet nader te noemen miljoenenbedrag', maar duidelijk is dat het om een bedrag van negen miljoen euro gaat. Daarmee is hij veruit de duurste trainer uit de Eredivisie ooit. Alleen Julian Nagelsmann, Graham Potter, André Villas-Boas, Brendan Rodgers en Rúben Amorim gingen ooit voor meer naar een andere club.

Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf in het persbericht dan ook aan dat de voorwaarden van deze deal van Slot goed zijn voor Feyenoord. 'We begrijpen natuurlijk heel goed dat werken bij een club als Liverpool voor hem een bijzondere en unieke kans is. Met dat in ons achterhoofd zijn we het gesprek aangegaan om te kijken of we er samen uit zouden komen, en dat is uiteindelijk gelukt', toonde hij zich tevreden met het ontvangen bedrag. 

Feyenoord stond overigens al wel in het lijstje van de toptien duurste trainers ooit: Koeman ging in 2014 namelijk voor zes miljoen euro naar Southampton. De Nederlandse coach kostte Everton hetzelfde bedrag toen ze hem oppikten bij The Saints, waardoor hij tweemaal in het lijstje staat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Slot


Geboortedatum:
17 september 1978
Leeftijd:
45
Geboorteplaats:
Bergentheim
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Liverpool
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.