Oranje zet voet op Qatarese bodem, internationals werken korte training af

Reacties

Het Nederlands elftal heeft dinsdag in de vooravond voet op Qatarese bodem gezet. Het vliegtuig met de spelers en staf landde rond 18.15 uur op het vliegveld van Doha. 

Oranje zet voet op Qatarese bodem, internationals werken korte training af
Senegal
Senegal
0 - 2
Nederland
Nederland

Even bijkomen is er niet bij voor de internationals, want Oranje gaat meteen het trainingsveld op. Dat doet bondscoach Louis van Gaal met een fitte groep. Ook Denzel Dumfries, die afgelopen weekend geblesseerd uitviel bij zijn club Internazionale, is van de partij. De knieklachten van de rechtsback blijken niet ernstig van aard.

Het Nederlands elftal werkt toe naar het openingsduel op het WK. Maandag om 17.00 uur is Senegal de eerste tegenstander. Vervolgens speelt Oranje, dat verblijft in het St. Regis Hotel aan de West Bay, nog tegen Ecuador en Qatar. Trainen doen de spelers op de velden van de Qatar University. Dinsdag staat slechts een korte uitloopsessie op het programma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.