Nieuwe tegenvaller voor Koeman: Botman blijft voorlopig aan de kant

Reacties

Newcastle United-manager Eddie Howe denkt dat Sven Botman nog tot na de komende interlandperiode buitenspel zal staan met een knieblessure. Dat nieuws betekent een nieuwe tegenvaller voor bondscoach Ronald Koeman. 

Nieuwe tegenvaller voor Koeman: Botman blijft voorlopig aan de kant
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
2 - 0
Burnley
Burnley

Botman ontbrak zaterdag bij Newcastle in de thuiswedstrijd tegen Burnley en miste woensdag ook het bekerduel met Manchester City. Na de zege op Burnley liet Howe weten dat de verdediger nog een paar weken uit de roulatie zal zijn.

De manager van Newcastle bevestigde dat Botman ontbreekt in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain en verwacht hem pas na de interlandperiode terug bij The Magpies. Botman lijkt dus een streep te moeten zetten door de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Frankrijk.

De verdediger werd door bondscoach Koeman opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje, maar zal vermoedelijk moeten wachten op zijn interlanddebuut. Koeman kreeg eerder blessurenieuws over Frenkie de Jong en ook Memphis Depay lijkt af te gaan haken bij Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.