'Memphis keert terug naar ziekenboeg en mist CL-duel met Feyenoord'

Reacties

Memphis Depay lijkt een streep te moeten zetten door het Champions League-duel met Feyenoord. De aanvaller van Atlético Madrid heeft volgens Marca en AS een kuitblessure opgelopen die hem weer een aantal weken aan de kant zal houden.

'Memphis keert terug naar ziekenboeg en mist CL-duel met Feyenoord'

Memphis maakte zondagavond nog zijn rentree bij Atlético als invaller in de gewonnen derby tegen Real Madrid, nadat hij net was hersteld van een hamstringblessure. De 88-voudig international miste door die blessure onder andere de EK-kwalificatieduels van Oranje tegen Griekenland en Ierland.

Atlético speelt op 4 oktober voor eigen publiek in de Champions League tegen Feyenoord, maar het lijkt erop dat Memphis die ontmoeting aan zich voorbij moeten laten gaan. Ook Ángel Correa, Thomas Lemar, Reinildo Mandava, Çağlar Söyüncü, Pablo Barrios en Rodrigo De Paul zijn dan niet inzetbaar voor Atlético, bij wie ook Stefan Savic zich in de ziekenboeg heeft gemeld.

Bondscoach Ronald Koeman had de kwakkelende Memphis niet opgenomen in de voorlopige selectie voor EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Frankrijk. Door de nieuwe blessure lijkt Koeman volgende maand definitief geen beroep te kunnen op de spits. Memphis miste sinds zijn transfer van Barcelona naar Atlético door meerdere blessures dertien van de 26 officiële duels die zijn club afwerkte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.