'Mendes brengt bliksembezoek aan Turijn voor spoedoverleg met Ronaldo'

Reacties

Zaakwaarnemer Jorge Mendes is woensdagavond in Turijn geland om met Cristiano Ronaldo te praten over zijn toekomst. Dat melden Italiaanse media, nu het de laatste dagen toch al gunst van de geruchten over een naderend vertrek bij Juventus.

'Mendes brengt bliksembezoek aan Turijn voor spoedoverleg met Ronaldo'
© Pro Shots

Ronaldo begon afgelopen zondag naar verluidt op eigen verzoek op de bank tegen Udinese, omdat hij nog deze zomer weg zou willen bij Juventus. De club ontkende dat vervolgens via vicevoorzitter Pavel Nedved, maar de speculaties in de Italiaanse sportkranten bleven. Dinsdagochtend noemden die Manchester City als meest waarschijnlijke bestemming, vervolgens meldde L'Equipe dat de gesprekken met de Engelse kampioen al waren gestart.

Nu heeft de transfersaga een nieuwe wending gekregen. La Gazzetta dello Sport meldt net als enkele andere Italiaanse media dat Mendes met een privévliegtuig is geland in Turijn en direct naar het huis van Ronaldo is gegaan voor spoedoverleg met de 36-jarige Portugees. Meest waarschijnlijke onderwerp van gesprek is een transfer naar City, dat een contract tot medio 2023 zou hebben aangeboden maar geen transfersom zou willen betalen. Een ruildeal met Juve is dan de enige optie.

Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.