'Cristiano Ronaldo is eruit en heeft vertrouwen in transfer naar Man City'

Reacties

De nieuwe club van Cristiano Ronaldo lijkt Manchester City te gaan worden. Dat meldt de Franse sportkrant L'Équipe, die spreekt van breaking news. Het kamp van de Portugese supervedette zou inmiddels druk bezig zijn met het realiseren van die overstap.

'Cristiano Ronaldo is eruit en heeft vertrouwen in transfer naar Man City'
© Pro Shots

De geruchten rondom Ronaldo werden dit weekend plotseling zeer hevig, toen bekend werd dat hij niet in de basis zou staan tijdens Udinese - Juventus. Dat was volgens Italiaanse media op zijn eigen verzoek, omdat hij een transfer wil gaan maken. Eerder had trainer Massimiliano Allegri nog gezegd dat zijn vedette zou blijven, ook na Udinese-uit (waarin Ronaldo nog wel inviel) werden de geruchten naar het rijk der fabelen verwezen.

Toch lijkt een transfer totaal niet ondenkbaar. Italiaanse media schreven eerder al dat Manchester City weleens zijn nieuwe club zou kunnen worden, daar heeft L'Équipe nu een schepje bovenop gedaan. De krant schrijft namelijk dat het kamp-Ronaldo druk bezig is met het op poten zetten van een transfer naar The Citizens. Overigens hangt het nog wel af van het feit of City al dan niet doordrukt voor Harry Kane.

Hoe dan ook: zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes is volgens het Franse medium bezig om de gesprekken tussen beide clubs op gang te brengen. Ondertussen zou Ronaldo zelf al met zijn landgenoten Bernardo Silva, Rúben Dias en João Cancelo (die allemaal bij City spelen) hebben gesproken over de aanstaande overgang. Het zou ook zomaar kunnen dat Bernardo Silva en/of Aymeric Laporte worden betrokken in de deal, als ruilmiddel.

CR7 speelde uiteraard al eerder in de Premier League, want Manchester United nam hem in 2003 over van Sporting Portugal. The Red Devils werden ook nu genoemd als mogelijke nieuwe club voor de Portugees, maar het kan ook zomaar de stadgenoot en aartsrivaal van zijn oude liefde worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.