Allegri is duidelijk: 'Ronaldo blijft dit seizoen bij Juventus'

Reacties

Cristiano Ronaldo hielp geruchten over een terugkeer bij Real Madrid zelf al de wereld uit en Juventus-trainer Massimiliano Allegri is helemaal duidelijk. De Portugese sterspeler gaat deze zomer nergens heen, zo liet de oefenmeester weten voorafgaand aan de start van de Serie A.

Allegri is duidelijk: 'Ronaldo blijft dit seizoen bij Juventus'
© Pro Shots
Udinese
Udinese
2 - 2
Juventus
Juventus

Het contract van Ronaldo bij Juventus loopt komende zomer af en de geruchten over een vertrek namen de afgelopen weken toe. Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester United werden genoemd als mogelijke bestemmingen voor de aanvaller. Ronaldo reageerde vervolgens al op het gerucht over Real door te schrijven dat zijn boek in Madrid al geschreven is.

Volgens Allegri is een vertrek van Ronaldo helemaal niet aan de orde. 'Ik lees de geruchten in de kranten ook, maar hij heeft nooit de wens gehad om te vertrekken bij Juventus. Hij heeft me zelf verteld dat hij wil blijven, laat ik dat duidelijk maken', zei Allegri tijdens zijn persconferentie.

Allegri heeft Ronaldo zondag tot zijn beschikking als Juventus op bezoek gaat bij Udinese. Een doordeweeks oefenduel met de Onder-23 liet de Portugees schieten. 'We hebben een week hard getraind en ik heb hem een dag rust gegeven. Hij is beschikbaar tegen Udinese.'

Op het middenveld kreeg Allegri deze week Manuel Locatelli erbij. De EK-ganger wordt voor twee jaar gehuurd van Sassuolo, waarna hij definitief overkomt. 'Hij is erg gegroeid en is een belangrijke speler geworden, bij Sassuolo en Italië. Hij heeft een paar dagen nodig om volledig fit te worden omdat hij op vakantie is geweest na het EK, maar hij kan zeker minuten maken tegen Udinese.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.