Ronaldo verbreekt de stilte en sluit terugkeer naar Real Madrid uit

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft dinsdag in een uitgebreid statement gereageerd op de geruchten over een terugkeer bij Real Madrid. Daar werd maandag in Spaanse media plotseling groots mee uitgepakt.

Ronaldo verbreekt de stilte en sluit terugkeer naar Real Madrid uit
© Pro Shots

Real-trainer Carlo Ancelotti zou zich hard hebben gemaakt voor een rentree van Ronaldo in Estadio Santiago Bernabéu. De Italiaanse trainer voelde zich al genoodzaakt om dat nieuws te ontkennen. Ronaldo heeft nu ook zelf uitgebreid gereageerd op de geruchten. 'Iedereen die mij kent weet hoe gefocust ik ben op mijn werk. Weinig woorden, veel daden, dat is mijn motto sinds de start van mijn carrière. Maar met het oog op alles dat gezegd en geschreven is, maak ik toch een uitzondering', legt hij uit.

'De frivole manier waarop mijn toekomst wordt behandeld in de media is respectloos. Naar mij als speler en als mens, maar vooral naar de betrokken clubs, hun spelers en staf. Mijn verhaal bij Real Madrid is geschreven. Het staat in de boeken, in woorden, en cijfers, in prijzen en titels, in records en headlines. Het staat in het museum van Bernabéu en in het geheugen van iedere fan van de club. In mijn negen jaar in Madrid had ik een diepe affectie en respect voor de supporters, die ik nog altijd koester. Ik weet dat de échte Real-fans mij in hun hart hebben, zoals ik dat ook bij hen heb', vervolgt Ronaldo.

'Net als tijdens mijn periode in Spanje komt er continu nieuws over mij naar buiten, zonder dat iemand de moeite neemt om de waarheid te achterhalen. Ik verbreek nu de stilte om te zeggen dat ik niet kan toestaan dat mensen spelletjes blijven spelen met mijn naam. Ik blijf me focussen op mijn carrière en mijn werk, met volle toewijding om de nieuwe uitdagingen aan te gaan. En de rest? De rest is slechts gepraat.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.