'Ronaldo wil vertrekken bij Juve en begint op eigen verzoek op de bank'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Juventus. De 36-jarige aanvaller van Juventus begint daarom op de bank bij de seizoensouverture tegen Udinese.

'Ronaldo wil vertrekken bij Juve en begint op eigen verzoek op de bank'
© Pro Shots

De Portugese superster staat aan de vooravond van zijn vierde seizoen bij Juventus, maar zou de club uit Turijn graag willen verlaten. Cristiano Ronaldo deed de teruggekeerde trainer Massimiliano Allegri het verzoek niet in de basis te beginnen, weet journalist Fabrizio Romano. De aanvaller hoopt de komende dagen een weg naar de uitgang te vinden. Juventus heeft overigens nog geen officiële aanbiedingen ontvangen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Cristiano Ronaldo maakte in de zomer van 2018 voor 100 miljoen euro de overstap van Real Madrid naar Juventus en stelde niet teleur: in 133 officële duels was de aanvaller goed voor 101 doelpunten en 22 assists. Juventus werd met Cristiano Ronaldo in de gelederen twee keer kampioen en won één keer de Coppa Italia. De club kwam niet in de buurt van de winst van de Champions League, die Cristiano Ronaldo al vier keer won met Real Madrid.

Deze transferperiode werd Cristiano Ronaldo in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain, dat zich eerder deze maand al versterkte met Lionel Messi. Opvallend is dat Cristiano Ronaldo zich dinsdag via Instagram nog uitsprak over alle transfergeruchten die in buitenlandse media de ronde doen. 'Net als tijdens mijn periode in Spanje komt er continu nieuws over mij naar buiten, zonder dat iemand de moeite neemt om de waarheid te achterhalen.'

Zaterdag liet Allegri weten dat een vertrek van Cristiano Ronaldo helemaal niet aan de orde is. 'Ik lees de geruchten in de kranten ook, maar hij heeft nooit de wens gehad om te vertrekken bij Juventus. Hij heeft me zelf verteld dat hij wil blijven, laat ik dat duidelijk maken.'

Overigens heeft Matthijs de Ligt wel gewoon een basisplaats aan de kant van Juventus, dat vanaf 18.30 uur de uitwedstrijd tegen Udinese speelt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.