Goals bij Chelsea zijn op na midweeks spektakel: replay tegen Aston Villa

Reacties

De wedstrijd tussen Chelsea en Aston Villa in de vierde ronde van het FA Cup-toernooi heeft vrijdagavond geen treffers opgeleverd. Daardoor wacht binnenkort een weerzien tussen beide clubs.

Goals bij Chelsea zijn op na midweeks spektakel: replay tegen Aston Villa
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 0
Aston Villa
Aston Villa

Chelsea bereikte midweeks na een galavoorstelling (6-1) ten koste van Middlesbrough de League Cup-finale tegen Liverpool, maar presteert in de Premier League nog altijd moeizaam. In elk geval moeizamer dan hoogvlieger Aston Villa.

De bezoekers dachten in de beginfase op voorsprong te komen in Londen, maar wegens hands ging er een streep door de treffer van Douglas Luiz. Chelsea, met Noni Madueke in de basis, probeerde Aston Villa naar achteren te drukken en kreeg via Cole Palmer aardige mogelijkheden op de 1-0. De voormalig Manchester City-speler, die als valse nummer 9 opereerde, verzuimde onder meer te profiteren van een fout van doelman Emiliano Martínez.

Aston Villa deelde naarmate het eindsignaal naderde nog wat speldenprikjes uit, maar mede door attent keeperswerk van Djordje Petrovic bleef het 0-0. Chelsea had over geluk trouwens niet te klagen, want vlak voor tijd maakte Thiago Silva bijna nog een eigen goal.

Zo moeten beide clubs binnenkort op herhaling, want in de vierde ronde van het FA Cup-toernooi worden replays gespeeld bij een gelijkspel. Na deze ronde zijn er geen replays meer.

Overige duels:


Vr 26 jan.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.