Dessers ook na Feyenoord-sprookje nog vlijmscherp: 'Ik bel je baas wel'

Reacties
Dessers ook na Feyenoord-sprookje nog vlijmscherp: 'Ik bel je baas wel'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor Cyriel Dessers was het een geweldige avond. De Belg schoot Feyenoord naar de halve finale van de Conference League en vond zich terug in zijn eigen jongensboek. Na afloop reageerde spits echter net zo scherp op sociale media als dat hij op het veld deed.

Slavia Praag
Slavia Praag
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord-supporter Remco Ravenhorst schreef op Twitter naar de aanvaller. Na tripjes naar Schruns, Pristina, Luzern, Boras, Berlijn, Praag, Marbella, Belgrado en opnieuw Praag is de Europese route van de achterban prachtig, maar ook intens. En Ravenhorst heeft na alle successen inmiddels ook wel een nieuw excuus nodig bij zijn werkgever om ook Marseille aan zijn roadtrip toe te kunnen voegen.

Dessers counterde de tweet van Ravenhorst messcherp. Op de vraag of hij een excuus kon verzinnen, was de reactie van de Belg gevat. 'Ik bel je baas wel', schreef Dessers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.