De Ligt verlaat Oranje-training in Portugal

Reacties

Matthijs de Ligt heeft het einde van de groepstraining van het Nederlands elftal zondag niet gehaald. De verdediger van Juventus brak de oefensessie eerder af. De Ligt keerde later wel terug op het veld om individuele oefeningen te doen.

De Ligt verlaat Oranje-training in Portugal
© Pro Shots

Oranje bereidt zich op dit moment in Lagos voor op het EK. Nog zonder Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum, die later op de zondag aansluiten, werkte het Nederlands elftal zondag de eerste training in Portugal af. Bondscoach Frank de Boer kan niet beschikken over Jasper Cillessen, die na een positieve coronatest thuis in quarantaine zit. Nathan Aké meldt zich naar verwachting maandag bij de selectie. De verdediger van Manchester City bleef zaterdagavond op de bank tijdens de verloren Champions League-finale tegen Chelsea (0-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Woensdag speelt Oranje in Estádio Algarve in Almancil een oefenwedstrijd tegen Schotland (aftrap 20.45 uur), waarna de ploeg van De Boer zaterdag terugkeert naar Nederland. Daar staat zondag in Enschede de laatste test voorafgaand aan het EK op het programma. Georgië is dan in De Grolsch Veste de tegenstander (aftrap 18.00 uur). Op zondag 13 juni start voor Nederland het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne (aftrap 20.45 uur).

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.