Kieftenbeld plakt er minimaal twee duels aan vast in Emmen: 'Heerlijke pot'

Reacties

Maikel Kieftenbeld heeft als aanvoerder genoten van zijn ploeg in Dordrecht. FC Emmen wist zich met een 0-1 zege te plaatsen voor de halve finale van de play-offs.

Kieftenbeld plakt er minimaal twee duels aan vast in Emmen: 'Heerlijke pot'
© Pro Shots
FC Dordrecht
FC Dordrecht
0 - 1
FC Emmen
FC Emmen

FC Emmen was afgelopen dinsdag in eigen huis de mindere ploeg, in de return rechtte de ploeg van Kieftenbeld de rug. 'We zaten veel beter in de wedstrijd. Dinsdag was Dordrecht heel goed en wij wat minder. Maar omdat we daar zo hard zijn blijven vechten, was 0-1 vandaag genoeg', vertelde Kieftenbeld bij ESPN.

'We wilden het vandaag echt anders doen. Vaker drukzetten, waardoor we verder van onze goal af bleven. Ik denk dat we dat goed gedaan hebben. Ik heb genoten op het veld, het was een heerlijke pot. Er zat veel druk op, maar ik had het idee dat zij daar meer last van hadden dan wij.'

Toch wil Kieftenbeld Dordrecht ook een compliment maken. 'Ze hebben een fantastisch seizoen gehad. In de vorige wedstrijd hebben ze het ons heel lastig gemaakt. Vandaag was het bij ons beter en dat was genoeg om door te gaan.'

Kieftenbeld zelf heeft een aflopend contract in Emmen. Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de verdediger ligt. 'Het is wel lekker dat ik hier nog even door kan gaan. We gaan ervoor om nog vier wedstrijden te mogen spelen. NAC is de volgende en daar kijken we nu alweer naar uit', sloot hij af. 

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.