Breekt Dembélé opnieuw het hart van een oude liefde in de Champions League?

ADVERTORIAL - Na Bayern München en Real Madrid is het vanavond de beurt aan Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain in de Champions League. Rondom dit duel biedt TOTO een speciale welkomstactie aan voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder), introduceert de bookmaker de vroege uitbetaling én is er een speciaal verhoogde quotering rondom hartenbreker Ousmane Dembélé.

Breekt Dembélé opnieuw het hart van een oude liefde in de Champions League?
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
PSG
PSG

Zowel voor Borussia Dortmund als Paris Saint-Germain zag het er twee weken geleden in eerste instantie niet naar uit dat ze de halve finale van de Champions League zouden halen. In twee totaal verschillende wedstrijden knokten de twee clubs zich knap terug tegen respectievelijk Atlético Madrid en Barcelona. Voor beide teams zou je kunnen zeggen dat ze moeilijk te verslaan zijn en dat belooft wat voor deze onderlinge confrontatie. TOTO schat de kansen als volgt in: bij een overwinning van Dortmund hoort een quotering van 2.81, een gelijkspel staat op 3.80 en een overwinning van PSG heeft een bijbehorende quotering van 2.51.

Quoteringen team bereikt de volgende ronde

- Borussia Dortmund: 3.00
- Paris Saint-Germain: 1.37

Voor vrijwel elke speler is het spelen van de halve finale van de Champions League een bijzondere aangelegenheid, maar voor Dembélé is het allemaal net nog wat meer een ding. De Fransman speelt net als in de kwartfinales tegen een van zijn oude clubs. Tegen Barcelona liet Dembelé in ieder geval zien dat hem dat over het algemeen goed af gaat. De tweebenige buitenspeler wist in zowel het heen- als uitduel tot scoren te komen. Beide keren deed hij dit in de eerste helft en daar heeft TOTO nu een speciale quotering omheen gebouwd: voor een doelpunt van Dembélé in de eerste helft staat een quotering van 7.00. Voor een doelpunt op elk moment van Dembélé staat een quotering van 4.25.

Quoteringen overige doelpuntenmakers

- Niclas Füllkrug: 3.00
- Julian Brandt: 3.80
- Jadon Sancho: 4.75

- Kylian Mbappé: 1.91
- Bradley Barcola: 4.50
- Vitinha: 6.75

Welkomstbonus
Nog geen account bij TOTO? Registreer je dan hier en profiteer van de welkomstactie (24 jaar en ouder). Stort een bedrag van 10 euro op je account, zet deze in op een weddenschap met een quotering van minimaal 1.50 rondom het duel tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. Nadat het duel is afgelopen en de uitslag is verwerkt ontvang je 50 euro aan free bets, vijf met een waarde van 10 euro. Deze free bets blijven vervolgens zeven dagen geldig.

Nieuw: de vroege uitbetaling
Nieuw bij TOTO: de vroege uitbetaling. Heb je op een overwinning van één van de teams tijdens het duel tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain gezet? Dan is jouw weddenschap al winnend wanneer jouw team met twee doelpunten verschil voorkomt en hoef je je geen zorgen te maken om een comeback. Klik hier om meer over de vroege uitbetaling te lezen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's