Hoe goalgetters De Jong en Pavlidis elkaar tot het uiterste drijven

ADVERTORIAL - De strijd om het kampioenschap is in het voordeel van PSV beslist, maar het gevecht om de topscorerstitel ligt nog volledig open. Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong zijn overgebleven als grote kanshebbers nu zij Santiago Giménez hebben afgeschud. Unibet pakt in samenwerking met Voetbal International uit met een speciale weddenschap rond de twee spitsen!

Hoe goalgetters De Jong en Pavlidis elkaar tot het uiterste drijven
© Pro Shots

Zo 12 mei

Onder de noemer Voetbal International Special biedt Unibet een verhoogde quotering aan van liefst 4.25 voor Luuk de Jong & Vangelis Pavlidis scoren. Het gaat natuurlijk om scoren in de uitwedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard en het uitduel van AZ met Go Ahead Eagles. Deze speciale odd is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Zoals gezegd ligt de strijd om de topscorerstitel nog volledig open. Pavlidis heeft bij het ingaan van de 33ste speelronde al 28 keer gescoord. Bij De Jong staat de teller in het kampioensjaar van PSV al op 27 goals in de Eredivisie. Feyenoord-spits Giménez volgt met 23 goals op een behoorlijke afstand.

Wat opvalt is dat de 25-jarige Griek en de 33-jarige Nederlander in de voorbije weken ook bijzonder trefzeker zijn geweest. Ze drijven elkaar tot het uiterste in de topscorersstrijd. Pavlidis scoorde in zeven van zijn laatste acht Eredivisie-wedstrijden en De Jong maakte vijf goals in zijn laatste vier competitie-optredens.

Welkomstactie (24+)
Speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakt Unibet in het op een na laatste Eredivisie-weekend van het seizoen ook uit met een fraaie welkomstactie. Er wordt bij die actie een quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van Feyenoord bij NEC. Dat terwijl de reguliere odd voor een zege van de Rotterdammers in Nijmegen ongeveer 1.58 is. Meespelen met die welkomstactie (24+) kan hier.

Denk jij dat Pavlidis en De Jong zondagmiddag opnieuw laten zien dat zij de meest trefzekere spitsen van de Eredivisie zijn? Dan is deze speciale weddenschap een prachtige kans. Geniet met extra spanning van de 33ste Eredivisie-speelronde door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's