Nu 50x je inzet als zowel Atalanta als Leverkusen scoort!

ADVERTORIAL - Met de Europa League-finale staat woensdagavond een geweldige wedstrijd op het programma. Wat verwacht jij van de eindstrijd tussen Atalanta en Bayer Leverkusen in Dublin? Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan!

Nu 50x je inzet als zowel Atalanta als Leverkusen scoort!
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
3 - 0
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Beide teams scoren. Voor de duidelijkheid: het gaat om scoren in de reguliere speeltijd. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Atalanta - Leverkusen boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Beide teams scoren en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Op Ierse bodem kan Atalanta voor het eerst in de clubgeschiedenis een Europese prijs winnen. De Europa League-finale moet voor de huidige nummer vijf van de Serie A hét hoogtepunt van het seizoen worden. De club uit Bergamo rekende op weg naar de finale af met achtereenvolgens Sporting Portugal, Liverpool en Olympique Marseille. Een tegenvaller voor Atalanta is de blessure van Marten de Roon. De controleur is niet inzetbaar. Wel speelklaar is Teun Koopmeiners, de Oranje-international die dit seizoen al vijftien keer scoorde voor zijn club. Zie jij hem ook schitteren in de finale?

Voor Bayer Leverkusen staat deze week in het teken van een historisch seizoen proberen nog historischer te maken. Het team van succescoach Xabi Alonso hielp de club al aan zijn eerste landstitel ooit. Deze week kan de treble worden gepakt door de nummer één van Duitsland. Na de Europa League-finale van woensdagavond wacht zaterdag een confrontatie met Kaiserslautern in de finale om de Duitse beker. Aan attractiviteit zou in Dublin geen gebrek moeten zijn. Leverkusen scoorde in de Duitse competitie liefst 89 keer. Atalanta is na Internazionale en AC Milan met 67 goals de meest trefzekere ploeg van de Serie A.

Denk jij dat beide teams in de reguliere speeltijd tot scoren komen? De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's