Doelman Montenegro (26) overlijdt tien dagen na interland in België

Werkgever Millwall heeft het treurige nieuws gebracht dat doelman Matija Sarkic, international van Montenegro, op 26-jarige leeftijd is overleden. De club doet verder geen mededelingen over de toedracht.

Doelman Montenegro (26) overlijdt tien dagen na interland in België
© Pro Shots

Sarkic werd geboren in Engeland, maar kwam sinds zijn jeugd uit voor Montenegro. In 2019 debuteerde hij onder de lat van het land, in totaal keepte hij negen interlands. Vorige week woensdag stond hij nog negentig minuten onder de lat in de oefeninterland tegen België.

Zijn carrière begon Sarkic in België, in de jeugd van Anderlecht. Al snel werd hij opgepikt door Aston Villa, waar een definitieve doorbraak in het eerst elftal uitbleef. Sarkic werd diverse malen verhuurd, tot hij in 2020 de transfervrije overstap maakte naar Wolverhampton Wanderers. Die club verkocht hem vorige zomer aan Millwall, waar Sarkic afgelopen seizoen 33 duels voor keepte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's